Om Delehuset

Delehuset AS tilbyr brukte deler til lastebiler. Vårt delelager består av 20 000 lastebildeler. Vi holder til på Kongsvinger, hvor både demontering, salg og delelager er lokalisert. Bedriften har i dag seks heltidsansatte.

Hovedmålsetningen vår er å tilby nyere, kvalitetssikrede lastebildeler på en effektiv måte. Bilene vi demonterer er kondemnerte og først og fremst av nyere sort. Før objektene kjøpes, vurderes momenter som kilometerstand, eiere og servicehefter. Under demonteringsprosessen ser vi over samtlige deler, og lagerfører kun det vi mener er salgbart og tilfredsstillende ovenfor våre kunde. For å effektivisere vårt tilbud, kan vi tilby våre kunder full innsikt til vårt delelager gjennom vår digitale database, som til en hver tid er tilgjengelig og oppdatert. Vi samarbeider også tett med ledende logistikkfirmaer for minske leveringstiden og gjøre det rimeligst mulig for deg.

Våre ansatte innehar bred kompetanse basert på lang fartstid fra bransjen. Gutta har alle bakgrunn som mekanikere, og skrudd på lette og tunge kjøretøy fra barndommen av. Våre selgere er opprinnelig mekanikere, og har lang fartstid fra Scania-systemet. Med dette som grunnlag kan Delehuset tilby deg kundebehandlere med bred teknisk innsikt og topp serviceinnstillinger.

For å tilfredsstille kunders behov, samarbeider vi aktivt med andre huggerier, både i Norge og utenlands. Har vi ikke delene du ønsker, forsøker vi og oppdrive dem fra en annen bedrift.

Delehuset AS er medlem av NBF, Norsk Biloppsamlers Forening, som består av Norges største biloppsamlere.
Vi er også den største aktøren på lastbilstorget.se, en av Sveriges største markedsplasser for brukte lastebildeler.