Om Delehuset AS

Delehuset AS tilbyr brukte deler til lastebiler. Vårt delelager består av 20 000 lastebildeler. Vi holder til på Kongsvinger, hvor både demontering, salg og delelager er lokalisert. Bedriften har i dag seks heltidsansatte.

Hovedmålsetningen vår er å tilby nyere, kvalitetssikrede lastebildeler på en effektiv måte. Bilene vi demonterer er kondemnerte og først og fremst av nyere årsmodell. Under demonteringsprosessen ser vi over samtlige deler, og lagerfører kun det vi mener er salgbart og tilfredsstillende ovenfor våre kunde. For å effektivisere vårt tilbud, kan vi tilby våre kunder full innsikt til vårt delelager gjennom vår digitale database, som til en hver tid er tilgjengelig og oppdatert. Vi samarbeider også tett med ledende logistikkfirmaer for minske leveringstiden og gjøre det rimeligst mulig for deg.

Våre ansatte innehar bred kompetanse basert på lang fartstid fra bransjen. Gutta har alle bakgrunn som mekanikere, og skrudd på lette og tunge kjøretøy fra barndommen av. Våre selgere er opprinnelig mekanikere, og har lang fartstid fra lastebilbransjen. Med dette som grunnlag kan Delehuset tilby deg kundebehandlere med bred teknisk innsikt og topp serviceinnstillinger.

For å tilfredsstille kunders behov, samarbeider vi aktivt med andre huggerier, både i Norge og utenlands. Har vi ikke delen du ønsker, så skaffer vi den gjennom andre samarbeidspartnere

Delehuset AS er medlem av NBF, Norsk Biloppsamlers Forening, som består av Norges største biloppsamlere.

Kvalitet i alle ledd

Vi jobber hver dag for og kunne tilby våre kunder de delene de trenger og at disse tilfredsstiller deres krav. Bilene som ruller inn i vår demonteringshall kartlegges grundig før muttertrekkeren startes. Før objektene kjøpes vurderes momenter som kilometerstand, årsmodell, eiere og servicehistorikk. Når bilene demonteres ser vi over samtlige komponenter, og lagerfører kun det vi mener er salgbart. Det tilbys tre måneders garanti på havari av våre deler.

Rask og sikker levering

Du som lastebil- eller personbileier er mest trolig avhengig av ditt kjøretøy til en hver tid. Dersom noe skulle ryke, er ofte tid en kritisk faktor. Vi i Delehuset AS samarbeider med ledende logistikkfirmaer i Norge og Sverige for å minske leveringstiden og gjøre det rimeligst mulig for deg.

Deler på lager

Vårt satsningsområde er kvalitetssikrede deler til nyere Scania lastebiler. Våre mekanikere demonterer bilene ned til de minste komponentene og undersøker hver og en. Orginalnumre og andre tekniske spesifikasjoner lagres så du som kunde enkelt har tilgang til hver unike del gjennom vår database. Vi har om lag 20 000 Scania-deler lagerført på vårt anlegg på Kongsvinger, og jobber kontinuerlig med å anskaffe de riktige huggobjektene for påfylling av vårt lager.